четвртак, 1. јул 2010.

Prvi po redu

Juče sam, ljubaznošću njegovog vlasnika (ljubi ga tetka!), dobila dozvolu da fotografišem mini-album čiji je nastanak označio moj početak u scrapbooku!
Njegova tema je Nikolin 7. rođendan.


Album ima 6 listova, vrlo jednostavnog izgleda, ali sa puno detalja. Svaka stranica je napravljena od čvrste lepenke koju sam u osnovi bojila akrilnom bojom i ukrašavala šablonima, pa ih nakon toga patinirala po ivicama.
Na naslovnici je Nikolino ime čija su slova takođe od obojene i ukrašene lepenke, malo podignuta od pozadine da dobihu trodimenzionalnost.
Kada se otvore stranice albuma, sa jedne strane se nalazi džepić od hamera u boji ukrašen dugmencetom i satenskom tračicom u kome se nalaze umetnute kartice za zapisivanje uspomena na proslavu Nikolinog rođendana, a sa druge strane po jedna slika sa rođendana.
Ceo album je povezan dvema satenskim trakama koje sam provukla kroz metalna okca na ivicama stranica.

4 коментара:

  1. Divno si ovo uradila, ljubi ga tetka je sigurno zadovoljan:)! Ako sada baš i ne zna da ceni, znaće za koju godinu!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti!
    LJubi ga tetka je pred slikanje rekao "Nemoj da ga nosiš nigde, slikaj ga tu ispred da vidim da mu ništa ne fali!" i pratio me pogledom ko mačka kanarinca... Mislim da mu se svideo album jer majci nije dao da piše po karticama, kaže da čeka da mu se rukpis popravi pa da to uradi sam :-D

    ОдговориИзбриши
  3. Svaka čast!!! Sad sam slučajno "naletela" na tvoju stranicu i ostala sam fascinirana svim ovim što sam videla...I ja sam tetka i znam kako male okice umeju da zasijaju kad nešto uradim za njih...Od sad redovno pratim tvoju stranicu...

    ОдговориИзбриши